Despre noi

S.C. KAFETI S.R.L. a fost infiitata in anul 2007 avand la momentul actual 10 angajati.

Din anul 2012 S.C. KAFETI S.R.L. si-a extins domeniul de activitate, initial axat pe importul, distributia si comercializarea de legume si fructe, la comercializarea de mobila de calitate superioara.

In gama noastra puteti gasi: mese, scaune de bucatarie, scaune de birou, fotolii, canapele, biblioteci, dormitoare, mobila “tineret”, cuiere, rafturi, sezlonguri, balansoare, mese sticla, etc. Toate la preturi avantajoase si la o calitate ridicata. Domeniul nostru de activitate se desfasoara in primul rand pe teritoriul judetului Salaj, judete limitrofe acestora si pe teritoriul ardealului.

Cu o echipa tanara de profesionisti, dinamica si entuziasta care coordoneaza activitatea de achizitie, depozitare si transport ne-am dezvoltat impreuna cu clientii nostri pentru ca am venit mereu in intampinarea nevoilor lor. Am pus baza unei distributii complete rapide si competitive.
Suntem mândri de evolutia companiei noastre, de clientii si colaboratorii nostrii pe care ii pastram pe aceasta piata agresiva în care pretul si disponibilitatea produselor variaza de la o zi la alta.

Avem incredere in serviciile oferite de noi si telul nostru este de a perfectiona mereu serviciile, de a satisface nevoile clientiolor si ale pietei si de a folosi la maxim potentialul echipei noastre.

© 2007 - 2024 Mobila Kafeti. Toate drepturile rezervate.

Developed by Moldovan Valentin / Westdesign